Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Ottawa Citizen from Ottawa, Ontario, Canada • 94

Location:
Ottawa, Ontario, Canada
Issue Date:
Page:
94
Extracted Article Text (OCR)

(9 Page 16 THE OTTAWA CITIZEN, SATURDAY, SEPTEMBER 11, 1999 Joonesbury 'GmiDEAU I WANT Vtoli AN' DADDy 12) MOVE UPSTAIRS AGAIN. I I'M SCARED. DON'T WANNA SLEEP UPSTAIRS By My- Honev, Elizabeth is in IjJNlVERSlTy NOWj--. I POK'T WANNA BE rff SELF. I MISS ALONE'.

wT'iJ i Euy.we talked about VJHy don't you GO BACK To BED, AND I'LL COME AND SLEEP IN ELIZABETH'S ROOM THIS! APRIL HAS THE She Evien said she (These thiMss alwavs work uoelQ wanted be alone- TriEORy That it would make mtl vZmiA HER FEEL ALL GROWN HER ROOM, Tonight. SHE HAS HER RAPIO.HER Toys, she SAID SHED if i i PEANUTS BY CHARLES SCHULZ (I 60T.T!) 1 17 IT'S ALL MINE 7, I 60T IT; CT I II 4 OH. THAT'S I'M THE WHAT I THINK llLL DO IS GO HOME RIGHT NOIa). CATCHER. (( pccP MY Due, EAT A LIGHT BED "ik ONL-Y ATTH5 MOST I rS IT MA5 ABOUT ICS IJ 1 ANPSOHEOF VI' vitt, TWSeOMER iKMcwrrsajNPS azazKBurneHifPTHB mxziecwRsmu.

7 semmw ejusr Sv qt'' classics DILBERT BY SCOTT ADAMS ITV RELOCATING TO A BETTER THEY'RE ALSO GOING TO LAMINATE fAY COAPANY I.O. r-7" TONIGHT A TEArA OF COVERS GOILLTAKE MV BOXED POSSESSIONS TO AN UNDISCLOSED CUBICLE. I'M SUPPOSED TO LEAVE IT GOITH THE GUARD ON THE WAY OUT. LOCATION AND I GOT PAID TWO DAYS EARLY DO YOU MIND IF I RIFLE THROUGH YOUR BOKES AND AS I HOPED, fAY CONDESCENDING TONE HELPED THEIA TO SEE THEIR FOLLY. IT'S ALL BECAUSE fAANAGEAENT APPRECIATED THE CONSTRUCTIVE CRITICISM I POSTED ON THE MESSAGE TAKE OFFICE SUPPLIES? v.

(l1 BOARD. i www.doonesbury.com WILEY'S NONSEQUITUR BY WILEY MILLER I AMAZIN6. i7 14TTILL WORp-ro GO, OKNCWWN K). HYET. NN.

NON. NU-UV. OEGRE-te? FROhfs TODAY YoU'LL EACW RAP YOUR 10O-NRD TO PANkE, WX PONT NbU CO 53 7V ABSOLUTELY TO TWE NTU NN7A.Z&RD. ZILOA. Z-lR ZlPPTfY-DO-P.

TUt 9MSX WPLE. TWE CCWLETE OF TWlNK NC vLU GET TWE PICTURE, 5 rt I I ENMU UN1VEMAL PUSS SYNDICATE 0 l9 I Tiwlnu WWW I DIP ON -yjWVNSER BUTT7WU6HT 9PnHflOU6H yxxjwPFmtcH) rriwoKeup 'f-s Yw Tcmr. I iNTHEMipae I 0 -W TUAJNK YoU, ITILL GET CKEPrT, JVllK 9-12 1999 WUey Miller Dlat. by Washington Pot Writers Group E-mail: wUey-5i wUeyt00ns.com See HOMER on the web: www.wUeytoons.com.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Ottawa Citizen
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Ottawa Citizen Archive

Pages Available:
2,113,840
Years Available:
1898-2024