Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 74

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
74
Extracted Article Text (OCR)

BAYLIFE AT HOME SATURDAY, FEBRUARY 24, 2001 THE TAMPA TRIBUNE http:tampatrib.com I I'D ALSO LIKE TO WEL I WIF5, WHOl HA5 ZJ SH5'SH5RT MJ tUBR 1H3 DOONESBURY By Garry Trudeau To see more than 100 other comic strips not printed here, check The Tampa Tribune's online comic strips at: tampabayonlitte.netfealvrescomics.Mm And If you see a strip you really like, that we don't have printed on our newspaper's pages, drop us a line at baylHetampatrib.com and tell us about It. ,1 I UJY MY I iV 11 rTpAZ- 5BNA- gn I ai-J 1 1 (Hi II I GARFIELD By Jim Davis FOR BETTER OR FOR WORSE By Lynn Johnston rMsoRWiSAiDTHosel ANOTHER For EXAMPLE VsVvHATWe're 1 0 SOME KIPS HAVE BEEN THI5 BUCKET OF WATER IW PATE WILL PONT THiSyoo PeRSOH ISN'T EASV. STOP soks-lo Do NC OX OUR POOR8ELL 1 WILL TEACH THEM A LE5SON! BE HERE ANV THINK 50 SITV-- Wu-BOTHHftVETo FULL CUPS OF COFFEE COMPROMISE. MZil ANP RUNNING SECONP WX SftlD SOME AND ACCEPT SOME STOP FLOSSING- SO.VWHAT L-A-AAA-A-' 0PbPQr 11 STUFF, THINGS. YOUR TEETH IN WE'RE.

1 iSrC" It 1 f(' Wf ARLO AND JANIS By Jimmy Johnson PICKLES By Brian Crane I'M I WHtf COYOOtHHsSfcl I I UKE1T. WE I "7 IT YbOAS I EXCEPT nHftT $CN i EARL? "COO, UirfHOCff JHEL KK ft I 5 JUMP START By Robb Armstrong MOTHER GOOSE AND GRIMM By Mike Peters "ClP Wou'25 TtUfeHrMoT 11 TAKEM (61(25 'CirNr 1 5Jeft iSC" kM IM II JJil 'fcMiM CLASS wcm, kA! MA CLASS U. 1 r-' 'iU vfc'Sg Iwfil'Ng-r ALICE THE MANAGER Tkl, liTe III BLONDIE By Dean Young and Denis Lebrun TPT DOING THIo IS) IHtKt CAN oo you REMEMBER I NO I "1 fTl I ClMEANYE) I I HOUI DO I COPE I UITHVOUR TEETH ANOTHER TEACH THE HAMP PRILL I TC WITH THE EMPTINESS WHILE YOU i UAY? VQU T0 SyoEurl 1 Cr 3 CSI') OF HAVING NO a DANCE. PLAY AIR ROSE IS ROSE By Pat Brady BEETLE BAILEY By Mort Walker M30 SHOUH? COMDER VOU C0UW5 BUtUD A W) 5W0UIO CONSIDER THIS CHIH MMM. CHIU PKIH KICKS 1 1 ii CHIH EMPIRE AND HBi! THIS CALENPAR HERE, OTTO 'f0TE P0E5N'T HAVE ANY MOLES OHl vSfli A BUCKLES By David Gilbert PEANUTS By Charles M.

Schulz TALKIAJ AMM! SVEWA I fl'M TALKIW' NOW, HE 5AV5 HE'S REMEMBERING I TUWK MB BETTER WAV TO SWRT A M7 UK6 THIS "IHAM WflH A WsAfcJV MRAST MADE WlTM TbMAT5. PEWWfv, MbffS AMD CWESK 6RAMPA WAS WORRIEPTHAT HE WA5 6ETTIN6 FORGETFUL HE HAS A WORSE I'LL START THIN65 THAT NEVER HAPPENED BrtXTD I W'c li-V IV .14 bed: SALLY FORTH By Steve Alaniz and Francesco Marciuliano RALPH By Wayne Stayskal THE FAMILY CIRCUS By Bil Keane OK, GANG. HERE'S OUR r( rxNT likejtTii SAY, THIS IS PRETTY LATEST ATTEMPT AT A LOOKS LIKE YOU FOUND A RECIPE WE CAN ALL ENJOY, SAL THANKS, THERE'S ONLY ONE MEAL WE CAN ALL ENJOY. I GOOD, MOM. 1 HAGAR THE HORRIBLE By Chris Browne i 5 ZPIZINKA 1 fflA VOUR.

BOTTOM AN? 3HOO yOUK OUT POOK 111 1 O20O) Kami. mc. I. CO CHOI By FMtM SfiaoM. he.

WMU ngr "Mommy, will you take the covers off this please?" "Hello Ralph's Marine.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016