Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 71

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
71
Extracted Article Text (OCR)

BAYLIFE AT HOME SATURDAY, OCTOBER 23, 1999 THE TAMPA TRIBUNE http:tampatrib.con DOONESBURY By Garry Trudeau YOU 'KNOW 'WHY 'I Fm, SO 600P ABOUT MY STOCK 70 SHOOT KR WHtie YOU'RE WAITING FOR WHATEVER GOING TO HAPPEN TO YOU UPJON5. UUPbrLvB- AiHYARE YOU Y0U6OTMZ PRETENPIN6 SPOOKEP TO REAP A ABOUT MY BOOKT FUTURE, ALWAYSWANTBP MYCWN PIPE- 10 HAPPEN, YOU KNOW? -H HAN. 1 To see more than 125 other comic strips not printed here, check The Tampa Tribune's online comic strips at: tampabayonline.netleaturescomics.htm And if you see a strip you really like, that we don't have printed on our newspaper's pages, drop us a line at baylilelampatrib.com and tell us about It. ASK YOU A if SURE. I I QUESTION, rS FOR BETTER OR FOR WORSE By Lynn Johnston GARFIELD By Jim Davis ITS ABOUT A 30-WINUTET RP FROM THE AlRRORT POWNTOWN.

We TALKEP ABOUT THE USUAL THINGS IN The rear view mirror and i wanted t3 scream LO0KATve! we HAveTHfi same eyes, But he saip itftrst. put you look re 74 iw FJ Mv NAME 15 b' I'M wearing 1 IT MARkrfiBUy LIKeONF MEMfERWTH v'f JON ARBUCKLE 'Tvl A BAP SUIT I LAWRENCE, WE'VE "MfW OF MV SONS U3 TONIGHT jfW i IV I NEVER MET BEFORE, J8! rPS-V 4.2 W6 SEE JM 1 I vt Vs lM ik aji I mour pain THE SAME MOUTH ATX? 3f PEANUTS By Charles M. Schulz PICKLES By Brian Crane NEVER TRY TO 6ET50PPERV HE! FIVE MINUTES WW learns -tuba TOU? rVfcTO STOP 1-KCM HtK VCOOL9TATHAT -r Krrt pieces, akip UAie foR AKi KSTRE. iSfTTf -7 PUZZLED 4: (fir a JUMP START By Robb Armstrong MOTHER GOOSE AND GRIMM By Mike Peters SOU StloULP I NOW lOu bvl TUKT'4 AMD MAPJ1 I CAM Go mK To I Tuef WJUMMg liuoLl I POP WOtf'T HAxf TO WATC HIM 9UPIN6 WE PAV I '1 I il II -syYM V. CI inr-n V- if'--.

aMnuamnaHUl fZ 'jStaZJ-w-- mvw.gnmmy.com 01 W9 Cnmmy, Inc. DILBERT By Scott Adams BLONDIE By Dean Young and Denis Lebrun -T HAS MR. BUMSTEAD WHAT MAkES LATELY I'VE BEEN FEELING A LOT OF PRESSURE TO DO COME FOR r-, VOU THINK MORE PAINT7-V I ffl WALLV, DO YOU REALIZE THIS IS YOUR JOB? THERE THAT'S EXACTLY WHAT I'M TALKING Ht PAINTS jteJa "rf 1 U-t WORK. ABOUT. ROSE IS ROSE By Pat Brady BEETLE BAILEY By Mort Walker uk i WAY over 1 Gtf'zCjTlfflr aw you Tvo m) umt 1 15 SOMETHING Y7 YES, THERE'S WRON WITH A HOLE IN ONE THINK OF IT AS A SOOP OMEN SS r2 ralfffflS I ,1 -H444jTTiTrn I SWtrAt PROTECTION U- 1 nrriirrmn" -3aMaaeg I I 1 It'll wwwcomiCB.com BUCKLES By David Gilbert ARLO AND JANIS By Jimmy Johnson rW our mwE2 tev wEue awptedX dkic amd I vw Intu ADfti SADLV.

A 6wee6H mimoi AWDiiiiw families as y)u i weice -we OMW fwes tfl 1IS FARM WERE, gULK. wpn RFmF.K 5AJ fl WAb A CAB0CS6! HE2S IS A IS SHE snuu wurjj i rAiii -t il i it it DIFFEKWT rnr.7 ffCKXf; IV rsm (v nuur tA- fl tjL Pot A a THE FAMILY CIRCUS By Bil Keane RALPH By Wayne Stayskal SALLY FORTH Created By Greg Howard fr 'T. THAT'S A NICE COAT YOU 60T- -v WE WERE HAVINS A A "BALANCE-aYU a ua, ak.J W2Sw HILARY, SAL. -riM- rifui TIME REACHING kZTZJ lf Vj-" fT'l1'' I "Tj HAGAR THE HORRIBLE By Chris Browne jxh.fa$ then, yrry as Inc. Disl King Features Synd "We oughta buy a giraffe, Daddy.

They eat leaves." "Boy, even playing hurt, he's still the best ground gainer in the league." i TL umlt 1999 by Kog Fealuris Syndicate, inc. WorW rigtos fftsewd IT.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016