Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 68

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
68
Extracted Article Text (OCR)

Thursday, January 14,1999 THE TAMPA TRIBUNE FOR BETTER OR FOR WORSE By Lynn Johnston Sue's Gone, eoy-THfxb Wimmin Kye. into LIFE ONE MINUTE yep- IN A CASE UKETHIS, THfcKfcS not much a man CAN Do BUT PRDWN HIS AM' GONE the. SORROWS. IWHATfeTHE I MATnR.EPpy? I AREVWUXiNG-lffpF1 She's gone home WiTHGRANPPA. I mr GALPRP I 0 XS 1 I 1 PEANUTS By Charles M.

Schulz GARFIELD By Jim Davis I 1 1 I 17 I WE FINISHED I APPRECIATE ill MAKE SURE THAT 2 rnSAfTO hot PEEPERS ARE HOT ALL YOUR HOMEWORK 11,616 I 6LAC? YOU 6ET SCREEN JUMP START By Robb Armstrong MOTHER GOOSE AND GRIMM By Mike Peters ltU iSK Jals fAJ ysf Mhen 4te pop. paparazzi BLONDIE By Dean Young and Denis Lebrun VENTURE. CAP1TM.ISTS 00 THEY KNOU) 1 fecJ GAVE AE. MONEY TO I YOU'RE LAZY AND RESIDES ACCOUNTING wow pip YOU I keep Imv rrst THREE "you've I YES, I DO I START A WEB-BASED 1 DISHONEST? 1 IRREGULARITIES? COME UP WITH EXPERIMENTING HUSBANDS WOULP HAD FOLK HUSBANDS UKE YOU nnc-Mrce THE BATTER UNTIL I'M I HAVE LOVED HUSBANPS? PO SALMON CAKES I liUSINtbS. FT DIDN'T I 2 I THAT'S ALL POR THESE SATISPIEP THEM ANO I'M AJv Vl a-, ,,,,0 UAvc tuc SALMON iSSfk I SURE THIS ggK' -e jCOnE UR I HAVE THE I-f BUCKLES By David Gilbert BEETLE BAILEY By Mort Walker I BUCKLES, THE DRftoM.

I HIS KUWL STREWfcTH AAD 1 gOT ITS THe UWSEEM, I I UbWlSCWEmwllHEW Dy mu! vvd.i (j pK MISTICAL flWER OF THE MAS TD EE WS BRSHT MS tuaup I I uoia TUPgc Age 1 PI I AfcCB jMATO) RJtBNTME WHICH DBlvES THE BIBLES' TEHH! TM Im I SNUFFY SMITH By Fred Usswell ARLOANDJANIS By Jimmy Johnson THE FAMILY CIRCUS ByBilKeane LET'S 60 FER A VN 66 A PlSFlCT MIGHT TO WARM PEOUTOrAOZY SUGAR DOODLE VN PIZZA DELIVERED Jy -T u.T I i SALLY FORTH Created By Greg Howard Tlfe AW MfiM WHY BECAUSE, YOUNG LADY, BUT MOM, I NEVER RUN INTO WEIX, I SUPPOSE WEARING WkTrti TJC AUflW I ItikT fu )Y IVlc MT iJ( I ll I sWITT I HAVTO Thave Y0U THINS ANYTHING. a SKI HELMET COULD MAKE stoliJ, LoIJZzlc Vd I iD'Sfsf A Ju-A TAKING ON THE IN THAT CASE, ME LOOK REALLY COOL. A A UflMAUTlC iU C3c.V' I ASKI HETff MOGULS, Sk REMIND ME -l Txa 0DYf iKJl" TlIin777JTliVr- Frro how that big I (icm live with that; 1 i liffll, TOEELINB H'lDeNTSGOTl "IMAGE STATEMENT ttSfciJ i35 riiS There wasn't enough snow for ClWTOP: rxZJm 4 pj a whole snowman." 'RLXSI LLJ Li-i I HAGAR THE HORRIBLE By Chris Browne RALPH By Wayne Stayskal ZIGGY By Tom Wilson IT AV A 1 Z1C31 r9J)r -ANP ANYONE I CANITY IT I 7Z Jl ATCr CTI HI AND LOIS By Brian and Greg Walker rPh 3 PONTVou Tra po NiCrpoycxJt? I PrTTo'iTYar, HAVe lLy SiCUL HAVE HOKAEVVDRK 1 IT IN A '41 HOAEvOfJK, PAST YOUR HOMEWOf? TO pC I ti1 rT' I'm sorry, Ralph, but the polar bear club canceled your membership.".

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016