Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 38

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
38
Extracted Article Text (OCR)

1 1 By Bill Wattersonjj i jj I CALVIN AND HOBBES LLdILUU uu THE TAMPA TRIBUNE Monday, January 4, 1993 By Charles M. Schulz By Jim Davis PEANUTS GARFIELD I'M TIREP I FASCINATING -s SCRATCH Scratch "Will you miss me while I'm gone?" he asked. "Why?" she are you goinq?" "I'm said." I guess I wasn't listening." "Don't you remember?" he said. "I'm going on an expedition.ana I'll be qone for twenty-five years." SCRATCH JUMP START By Robb Armstrong By Mike Peters MOTHER GOOSE AND GRIMM BUNDLE" OJ THAT GAM6: timr" I YOF? I MUFPSTANPTHE SPIPR ARfiUtlKB THIS FOR HOURS By Dean Young and Stan Drake THE FUSCO BROTHERS By J.C. Duffy BLONDIE fflVON OF ALL, TO LIKE" TDJ HAR.HAR, WHAT'S SO HAff 1 FUNNY r- CHAINS ATTACHED JUST ITT I I SAVfe W5 A GREAT lucft JUST ft niNUTE JZ ri-in sorrv ABOUT THE VI -1 I ft UL '1 jcza I DOORBELL.

UlHAT ARE 1 I 3 I I I L- VOU SORRV 8 i I NEED TO HES IN MIS VES 1 SORROW OASS) WORKSHOP HACKSAW NOW, isT 1 THAT INSANE (KEEP VOUI? SHIRT ON LONflCV ABOUT tVOUR SWRT, I T. r5 By Lynn Johnston By Mort Walker FOR BETTER OR FOR WORSE BEETLE BAILEY BEETLE, WHEN j-Ah. qth I 1 1 1 1 WHEN 15 YOUR JAN. I li I'fcjWv ARE YOU GOIN0 i. ,005 VO I ENLISTMENT )WSl JVIP Wv iRfWEUCG OJ AIR CflNflDfl FUSHT-W VANCOUVER; VtXJKDEPrWURE HAS BEEN PELAyED UNTiLgUS.

,1 THE FAMILY CIRCUS By Bil Keane By Fred Lasswell ZIGGY By Tom Wilson SNUFFY SMITH I SH I PCWHAT FETCHIN' A GLORY RP 1 1 I IT'S ON TH' J- A JT WASVOUDOIN" Ng yOHUN. WHAT IS IT i SJSTAUMENT Cs lj IJ 1 Mv I SALLY FORTH By Greg Howard and Craig Macintosh" I )-LVI VS. JH, OM, 1 WHAT HAVENS fTHAT'S THE- WEEK YOUrV 5 XxA YDO KNOWjTA HINT. TM6 MOTHER'S IS TAKEN I WAT WEEK A-fn EVEWYEAR? I OVER HER EVIL TWIN, JSt I 'X-- LvHIS 'itihh I 0W.50SH, elX'r--M'i V. 11 OWlft Wi CWBIfi-HT LOSS RffJlYOy NEXTMON Lrr 1 -rW "Now you be a good girl for fML, VT rT 1 LU Grandma while Mommy -V i ICT uSfe I goes to school." MwlKiK.

jfW I ftsBSSS-SS THE FAR SIDE FARCUS ITSffllSlMpL I JiHi I SkIs By Gary Larson By David Waisglass and Gordon Coulthart yrunMJr fillWMTrw "Z-l I --y- HAGAR THE HORRIBLE By Chris Browne- i HI AND LOIS 'Jfe 0Mi I iiln r-tli I jP- Ji eooNos ub sues happy y--Z THeRCs Your 1 rv vg lStle zX HtT "And you thought they didn't care." V' cg' yC "God, Colllngs, I hate to itart a Monday with a caM ilka tni. Tribun'color by BOB GROSS.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016