Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 33

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
33
Extracted Article Text (OCR)

CALVIN AND HOBBES By Bill Watterson mlw I rill ws (0 mm THE TAMPA TRIBUNE Wednesday, January 20, 1993 GARFIELD By Jim Davis PEANUTS By Charles M. Schulz PUP) HE'S EATINGr. THAT WAS VtLL WE ABOUT IT. I TELL THE -x. GET (, HE CAN'T BE.

PISTORBEP RUPE 7 THEV ALWAYS CALL aiKTn mcew' By Robb Armstrong By Mike Peters JUMP START MOTHER GOOSE AND GRIMM I THIS RC Kill THlN9IPCKp mx HAMSTtTT I I 11 II I nil 1 n- imr- VJ THE FUSCO BROTHERS By J.C. Duffy By Dean Young and Stan Drake BLONDIE SURE, I lA SPIDER'S NO OOH. 1 1 1 1 1 ujua-t uAa 1 I SO X'tf NOT IN ON THE WELL, Tine TO MAIL AWAY THESE PROOFS- THERE'S A HONEY I0k5 BUT A IWSH XXI I I I L. -ja-t Si I SPIDER IN THE "zip" okav. ml, just PURtnHit i-Kwn -ir- lew 1 II MOUSE FOR THAT.

YOU'RE NOT INVITED RECclve rtV riytr-VKM-lH cofiig- GEE. THAT5 GREAT! 2V 'iTHE BIG FnifTT tHV'RE LARS; WHAT SHOULD! IM THE iKKINWr LU SPEND IT ON? fOK "WINDSWEI'I BUT VOU DON'T 11 USE "2IP1 flL. IN PARIS" i i V3U GET HIM GETf 1 AROUNQ vfSAJDTHAT If-" I BELIEVE VOU. USc "WND- i SWEPT.v mi 'ESTVie 1 By Lynn Johnston By Mort Walker FOR BETTER OR FOR WORSE BEETLE BAILEY THIS IS THE. FIRST TiMe I -Triflr'ssrpfliatry I ftlLHEHAPTOpOlAWS DP? DAWN AND ELlZflBeTH OFF AT 8KffTiN3 RlNK.

I'VE- EVER LET MICHAEL COMPUTER REPAIK.yOU OVER 601 A 5ICK PIECE THERE OF EQUIPMENT 'N. DWVeTriE SPORTS cnR I BUEool SnCJUUNT I rVOPE. HE WORRy SfilP HE. SENSIBLE- 3 oSem -j-w fol fol fOoO I ---Xkp o0o e0e o0o r-O- rm wi cm 1 1 r-4 IL 1 LeTS See -if i TriEJ ONTO THE OVEWftSS i cnN ieii. inc.

i-rvfcwwny 11 THE FAMILY CIRCUS By Bil Keane ZIGGY By Tom Wilson By Fred Lasswell SNUFFY SMITH fTfT TTN I DOC IS JEST TELL HIM I GOT 1 1 1 I I "71 1 1 CfL I yCB ilI2GU( MA BROKEN Jsdrf (TO Hi SALLYF0RTH By Greg Howard and Craig" Macintosh YiyY A Vyl I lLW AM I OVERLY VNOT AT ALL RALtH HAS A HAVE TO REWEAAB-EfA sj 1 Vi SENSITIVE, EVEN SECURE HAAt TIME fl HE'S A GRADUATE OF THE CTrTTrV JX WlLt F'AA PEOPLE UkE I I SCHOOL-J0 1 "7- A rlftSCV l'2fX lJ-tWL YriJ IfoJj? YOU NEEt AN I COMPLIMENTS. OF MANAGEMENT "Come and watch Billy! The JJ) JWPI Prefweomatb-ein9 0X1 THE FAR SIDE FARCUS yTUO TMlS By Gary Larson By David Waisglass and Gordon Coulthart 'iIr I ei tZi-lJ2jssssL3 1 1 I I HAGAR THE HORRIBLE By Chris Browne 1 HI AND LOIS By Brian and Greg Walker IicampeX no(j Airl Wk WA PEPITELV. "Quit complaining. Times are hard, rY if I lQtW Ll and we must be versatile." $53 3 JS 7 I Scenes that make a crow smile jCPJjcf Tribune color by BOB GROSS XJo i.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016