Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 33

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
33
Extracted Article Text (OCR)

By Bill Watterson WERE AKE GLASSES? I "NOUGHT THEM VIERE DICUT UCDCT WMtA I PUT TUDA I WENT TO 6ET VN KOK I TOU) CM.MMA TO SHOVEL THE a THE TAMPA TRIBUNE Wednesday, January 27, 1993 CALVIN AND HOBBES GARFIELD By Jim Davis PEANUTS By Charles M. Schulz GARFIELP, HAVE WO NOTICED I I GARFIELP, HAVE VOO NOTICLP I HERE'5 THE UIORLD FAMOUS UNPER THE NEW RULES (so I MI6HT A5 WELlA VWlNs7rT! VytiJS? HOCKEY PLAYER ON HIS IP YOU START A FI6HT, YOU HOME NOU) gR AYTOTHE Slf MOTHER GOOSE AND GRIMM By Mike Peters JUMP START By Robb Armstrong THE FUSCO BROTHERS By J.C. Duffy By Dean Young and Stan Drake BLONDIE U1ILL I DISTURB VOO IF I "TWM 71 I I KEEP A GOOD EAChT I 1 1 MAY NOT BE PERFECT I InO CLEAN TtRY A PLACE FOR LOOKINS WORKSHOP, IP I TOOL MP EACH I REftLLV WANTED TO KNOW THE TRUTH ABOUT HOW LONG YOU'VE BN DISTURBED, LflNCE, I WOULD WOVE BROUGHT HOME A TEftH OF DOCTORS WITH -caS ON THE TELEVISION, r-XI I BUT THERE ARE Yt-, PAJAMAS DO SAY SO TOOL IN ITS A SOME THINGS I vVY IN YOUR PA JAM A DRAWER i IF YOU WANT TO KNOW THEfSg PLACE 1 ntII IW 1 I -X." V. VIENNESE ACCENTS AND PlCTOffSS OF NKBLOTS JSfaMg rsr I TRUTH. I'VE BEEN DISTURBED T( IK- S- 1 1 I 11 i ir 5v i rFii3.

sr- vou rior home1 FROM SCHOOL, RXEL 3s, Mis saw- hi a 4 0, Wiij'A By Lynn Johnston By Mort Walker FOR BETTER OR FOR WORSE BEETLE BAILEY 1 i i LIKE TO a Jl NEWS TKAVcLS PIP YOU BREAK UP YE5, HOW with Your bofrienp pip you LA6T A KWCW? SfcoyeKrcuroHTReFFtee- MKE.WHflr Co ytU I Early pUfS VOUK MI55 BU-XLEY? j-vn new lib; 7 mw, 1-27 C1M Kg SyWicwt Iro Vfc rha r. 'j Jl THE FAMILY CIRCUS By Bil Keane ZIGGY By Tom Wilson By Fred Lasswell SNUFFY SMITH TT I puRry please, paw a 111 I I 1 1 Z7 Always have the courage OF YOURCONViCTYONS AND NEVER FEAR TO STAND BY YOURWORD5U I I I IV If 7 111 v-V I I 111 I i I -Xi. 1 7 7 5h 0 1 a I Vlt yJ7 SALLY FORTH By Greg Howard and Craig Macintosh I PT-i Fir? (4 AWEEK lSN'TlltAt ANk 1 W)Lu COULI TALK ItVtHANKS, EUT WE ALL 5 rf fSpSS-S. rENOUfeH ANYMORE, ITAUK IT OVER. CVlSR WITH HIM.

(7 KNOW HOW H6 IS TfK affiS i)mom. r- r-- shen you ask him i JlC Vtf) I ALLOWANCE. 12 Lll -sFOK 1 '-alj "Y'know, I think we're gonna gM Tl wind up in our room I fTIC KptsJ over this one." pffli AAShI THE FAR SIDE FARCUS 1 By Gary Larson By David Waisglass and Gordon Coulthart frvY''CrTd I lcrJMitmndrJA I I HAGAR THE HORRIBLE By Chris Browne CV 4 YOU'RE THE WORST ACTUALLY. 5. MY PROBLEM 15 '-O- FORTUNE TELLER I'M A YERY I'M ALWAYS -v rTYbyrlifF? 4Xk 1 eYer met soop rXsX secomp VS Ht5 tOvN Is FORTUNE -VW CTfM SUE55INS A SrO-'r, HI AND LOIS By Brian and Greg Walker ''V rT "yvr---.

TI SMoaPMr b(J IF THEY PREDICT AIOR6V A' V'--N-'C tf- jrCi IN5TEAP OP 7 THE WEATHER (X-i 4 I REPORT g) jf "I hope business picks up soon. I'm tired of bird seed and pigeon stew." XTS-vT 17 i -T XjrLfvf With no one looking, Konor would secretly sprinkle on a few sprouts. Tribune color by BOB GROSS.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016