Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 37

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
37
Extracted Article Text (OCR)

By Garry Trudeau m. powers! i UANTTHE BEARINS ONTHAT SOVIET UGHT CRUISER! AYE, AND HATCH HSR. ESCORT SHIPS! WE WE SOT A BAP NEWS, WHAT SOOP NEWS-TYPE IS IT, SITUATION, SIR. THE SAILOR? RAOHR TOWER JUST AIB, SIR I nearwswampep 1HATWRPEPO CAP- BOAT THIS TAIN? I I GOlSHEARWOrrtfJ k- A CRIPPLED AIRCRAFT. MORNING! xm THE TAMPA TRIBUNE Wednesday, November 29, 1989 Section DOONESBURY AND WE IT WASN'T 600P ONEOF NEWS? OURS.

I PI! 1 I II I By Jim Davis PEANUTS By Charles M. Schulz GARFIELD AH, THERE'S Wr" FIRST anP AW FIRST HV. WHERE'S VANPIWPIRST COP OF COFFEE POUGHNOT MV BREAKFAST? JOKE ON JON CAN YOU MAKE IT I OUT FROM THERE? IT'S RIGHT ON THE TlP 0F MV I know the Answer, I JUST CAN'T THINK I KNOW THE I KNOW By Tom Armstrong FOX TROT By Bill Amend MARVIN 5 RELAX-THArs JUST MV NEIGHBORS WHO LIVE BELOW THE- KEEBLH? ELVES -S: Vj THEY'RE ifflW EPERIMENTINS WITH A HEW tS; CAJUN COOKIE i iT l5- lv 'lk By Bill Watterson By Dean Young and Stan Drake CALVIN AND HOBBES BLONDIE TODAY'S SPECIAL THATSl SMELLEO "Willi1 I 1 1 CAN'T SMELL THEM Jl I ACTUALLY, I SMELLEdTP -t IS SPABERIBS -i THEM JLx ftm OUT HERE fS THEM TWO BLOCKS rV? L'p BEETLE BAILEY By Mort Walker FOR BETTER OR FOR WORSE By Lynn Johnston YOU SHOULP WRITE IT'S WOMPERFUL WRITE 60ME I uar rnUn-mxu 11 I LITTLE PER50KAL FRMORALE SOOP -A PERSONAL NOTES ol PbVfeZ- ffirSSK' UDSRREUE fT NOTES TO YOUR ArrS-V I ntm FOR A6 UDOKmfrte STAFF THANKI ,1 WWTOF BlfW A LOOK UNBIASED -TReVRU-WER ZIGGY THE FAMILY CIRCUS I By Tom Wilson By Bil Keane SNUFFY SMITH By Fred Lasswell I TH' SCHOOLTEACHER WHO 11 THEy'LL GIVE US DADBURN r-ti TTTN ELOPED OFF WITH WHAR? TH' DETAILS AT TEASERvlSION i V. 'r BATMAN By Marshall Rogers i T-- L-Sl2 1 ''lzjff (SVy I TELL TOUR FflENPS- SOME- I SOMETIMES AS I SI'LL PEAL MINEf) i -jCTTHtJ iSrrrl-J Vv it? times I'll them, some- lows as vou street "a y1 KTIMeS I'LL ATZ THEM 7 -Tcoal 'Bone' doesn't rhyme with 'none. THE FAR SIDE HERMAN tfl 51 1(1 By Gary Larson ByJimUnger IV It Vf ir.

1 1 HAGATHE By Dik Browne J' Hi AND LOIS By Mort Walker and Dik Browne Ftf 1 i I SUNBEAM I 31 I NOBOP AROUNP i I VoJ AAUsr HAVE GOTTEN i I I LT 3f YbU'rSB UP HERE 15 EVEN UP WHEN IT vVAS STILL 1 i "They look a lot bigger on TVI" Obtcna (kick call..

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016