Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 46

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
46
Extracted Article Text (OCR)

By Garry Trudeau OKAY, LETS SEE -MATS ON TUB DOCKET FOP, EARLY '90 AHA! THE KEATING THOSE FIVE POWERFULSSNATm WHO, FOR A MEREV.4 MILLION, GOT TOGETHER ONE PAY TO HEAD OFF THB CLOSURE OF A 'CONSTnWNVS'AIUNG BANK! THE KEATING Five PUTTNO THJR HEADS TOGETHER. FIVE! THE TAMPA TRIBUNE Monday, January 1, 1990 Section DOONESBURY THE KEATIN6 FIVE PUTTING UHAVS THE REAL STORY I THGIR. HEADS I ON THAT MEETING? WE CAN I I ivoeina. ONLY HOPE THB SENATORS I (UIU- 0EFVTT1N6 HBADS I W3L By Charles M. Schulz By Jim Davis PEANUTS GARFIELD ANP MAYBE EVEN RESOLVE NOT tew HEF0R60T THE COOKIES C2 TO REPEAT THE MISTAKES OF THE HERE IT, 16.

"I TIME TO CELEBRATE, I ZT 1 Wk N.E WALK ON NEW 'SM 1m tTrT rW I i CHANCE TO THINK ABOUT fJi HZE ri! By Bill Amend By Tom Armstrong FOX TROT MARVIN 1 Ml, GUVS, WELCOME -f I Sy. TO THE IT'S AMAZING MOW MANY GROWNUPS DON'T KNOW THEIR JUST TMROW UR COATS IN THERE OH TME BED, FIRST DOOR TO YOUR RIGHT RIGHT FROM THEIR i LEFT By Bill Watterson By Dean Young and Stan Drake CALVIN AND HOBBES BLONDIE MOM, DAD, I HAVE AN ll'VE DECIDED TO DEVOTE VOU MEAN I DADDV, SET DATING IS A CAUSS 1 I ANNOUNCEMENT i THIS ENTIRE NEW )r- NO MORS SERIOUS Vs BEETLE BAILEY By Mort Walker FOR BETTER OR FOR WORSE By Lynn Johnston TP uSf fl I I tS7 I I iFTTEl ITURMEOUPTHE I yX)DONTWRMTFRXM 1 1 KTepE5TlNS ELEdftCRL) I -TooCHIFte TOWEL. RUM I IT. THERE? IS LAST FOREVER, THEN I VORRIEC? THeRMOSTFTT R3 FAR RS IFflNVFRSTEfMHlSWflV1. PHEmlENDK UX Zi -THefMoSTfiT BACK TO MY NO RANK OKI THERE'LL BE PLENTY ABOUT THEIR IT flLLSitw DO (SWRaife HBPlT ITZTJ PK'rWSgfl ROOM ANP ET A-4 THE- TENNIS OF RANK A-jjJ, RANKIN MST INC HERE PNDENEPe.HOUJ MflMV iPfW T' FUSE I) Ejl ZIGGY THE FAMILY CIRCUS l.J By Tom Wilson ByBilKeane SNUFFY SMITH By Fred Lasswell "i -1 ILL Lw WHAR you) I Ulfljl WHARyOU sifk I XjTS.

GOIN TK (-OUT II I'MGOIN' 'l I 50IN fiwAf VS, BATMAN rishlnRogers iwSferri )JA UMM PVSTTk" 'T I I yOUR FRIENP SEEMS TO WT 1990ge. here adHgh-r I 7- I I HAGAR THE HORRIBLE By Dik Browne I TO STAY PHYSICALLY Acrrfe loo 1 jJ TO K00PYOpfZ 0LOOP -o i AMP RC THB POOF SW 1 HI AND LOIS By Mort Walker and Dik Browne M) ZZ- ll FBoYTHAf WASI I 1 I WMP TEETHING I MAY( LiC 6ETSp 3ESON5 (1 XS THIS ssyM i I uast yTVtT Er excitep I to i year yv 1 V' IsJ Zr4y ABOUT THE HAPPEN )( "Gimme a gin and lettuce." UZTi JkEcrS I "You'r to morbid, Jonathan the paper come, iU2r vId" P''' v'' S( and that't the first aectlon you always head for." Jt TpCTq 6) JLA .7" 3 1 J..

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016