Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 48

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
48
Extracted Article Text (OCR)

By Garry Trudeau A NAJIONALSUmY, COMMISSIONBO ESPECIALLY YOWVB BEEN U5TENIN6 TO 1MB BASSO PROFUNDO OF PEAR. OLPPAP, RECENTVYANOmP COMMUNICATIONS PIRECmFOR TUB R.J. REYNOLDS COMPANY! yOU KNOW, PAP, THIS POLLCONTRAPICTS BVBRY07HBR.SURVBV PO YOU FAVOR GESTAPO -STYLE POUCETACTICS TO PREVENT SMOKING IN PUBIIC' OH, SURE, WBCOUU? OVBR. FOR. TUB TOBACCO INPUS IN RECENT majority of men- IF I TAKE-A LOOK? (Oomn CANS 00 NOT SUPPORT I tr lisnts rviH ris- WTI-ZMOKINQ MEASURES! I THE TAMPA TRIBUNE Monday, January 30, 1989 Section GARFIELD By Jim Davis PEANUTS By Charles M.

Schulz DOONESBURY HERE WE WAVE TO 170 (HOW C00LP ANV0NeYtW6 16 IT, TOPAV'5 THE PAV TWfcEZE HAVE A MORE MV EAR HAIRS I MATE PLAYIN6 HOCKEY ON W00P5T0CK'S HOME AT OTHER RINKS THEY Pi AY THE NATIONAL ANTHEM. BEFORE THE 6AME THE "HOKEY WHAT A B0RINO LIFE I HAVE 0 i i By Berke Breathed MARVIN By Tom Armstrong BLOOM COUNTY I T7 ex-msipemM. canpiwte anp move FemwST Bill car has Been ececrsD VRY MOMSIYT. HE IS 5WLN OFF A smicfii cm new which urns us wm a MOST FRI6HTEMN6 -r rmspecr- ii nr' 111 weiL Be back: follomg mv I I I oemmwHmn TNBSB WORDS FROM FAVORITE A XiNNEwV WJl JZ 1969 WoWi Afrc 7 -J 1 1 By Bill Watterson By Dean Young and Stan Drake CALVIN AND HOBBES BLONDIE I WkSUT WE QE GOING TO WHAT ARE THE THEY'RE REALLY 1 THE WINMER SETS -v I HAVE A CONTEST TO 'Ns RULES OF THE VERY SIMPLE TO KEEP HIS JOB SV STIMULATE NEW BUSINESS 7 VL TUE ONES I RWL1 HfcTE ARE EQ OUt WEPREStHTS SWAEONE WEN KNEW THIS MWW THEtU. GO HUEN TUE SUH COMES OUT, 1U WMCW WEIR FEATURES SlOVttf MELT DOWM THEIR.

DRIPPING BODIES UNTIL TTOfe SOTUlNG BUT NCSES AMD E1ES FIOM1NG IN PCOLS OF WMER. TODM I UME. PEOPVE. fv F-ER. BEETLE BAILEY By Mort Walker la 3o i FOR BETTER OR FOR WORSE By Lynn Johnston qJc.

beetle, we're outof you wawtWE to ves riSr, 1 1 1 I I I 4T PEANUTS. RUW OVER TO PRESS AKIP GO OUT QT: OIN KAr X'fcQTHE PX, WILL YOU-? IN THE COLP BECAUSE f' TfrX'-'' r-3 ZIGGY TOEFAMI 1 By Tom Wilson By Bil Keane SNUFFY SMITH By Fred Lasswell CAN I DO MY CUTTIM' I JEST 00 NT fTTT OTTJ AN' PA5TIN IM FROMT I T7 MAKE A MESS V.J I'. -ntt- tS. of th' fireplace, "rr ts eu- -c OOCOMe ACROSS HiS tlfij d- WALT KELLY'S POGO By Larry Doyle and i i J) I 11 arJ set anp oH.uocxy il J- Em gSby i cm coom? I i '-ev. ou "-acan.

() LXk: I vjttSs I canPVAJ' ypi sXACT A 'L "He's just a little toddler, so I lP T-M 7 CC yp Vv was showing him how to toddle." ffijjV 1 (p US THE QUIGMANS HERMAN Uj knt2 By Buddy Hickerson ByJimUnger tr fR uSLlii I WUBd j- 1 HAGAR THE HORRIBLE By Dik Browne a HI AND LOIS By Mort Walker and Dik Browne TTrr 7 I lli I IT TRME I III i I StmC1 IVE'P TRY-' Zp "I broughtyour slippers." (jit I "Look at that, Clydel She's iV Fr I playin' hard to fathoml" jj v' 'rjfei.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016