Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Tampa Tribune from Tampa, Florida • 60

Publication:
The Tampa Tribunei
Location:
Tampa, Florida
Issue Date:
Page:
60
Extracted Article Text (OCR)

TRIBUNE TOON By Duck Edwinq 7-7771I: Sorry, woraol, cmr3Bl i0 uo! Miwmwi THE TAMPA TRIBUNE Friday, January 27, 1995 GARFIELD By Jim Davis PEANUTS By Charles M. Schulz fcJON 6AVS IF I RUN fast, (I CAN AVOIP WAAAAAAIT 1 i A SECOND y3O0 Li I VoUR D06 IsVH I 9 I IaJhY WOULD ANYONE THE lfMJ A TERRIBLE COME TO A PERSON'5 NEI6HB0RHOOD lsilllKlv23l 1 WRITER' I FRONT POOR, AND TELL 15 G0IN6 r-f tf HIM HIS DOS 15 A DOWNHILL '(95 caws WC DennfmlBa 6 Jmvrru' SyOCJt JUMP START By Robb Armstrong MOTHER GOOSE AND GRIMM By Mike Peters WWG yw Do WlJ (Z5AU.V (T To ffl this sou COJPU Of MAC irJ THE" sought, mmiA i rr i r- sjrr. i m. 7 IMS AMNiD Iost i Wyjq Ulafenr THRAv? GROUPS CALVIN AND HOBBES By Bill Watterson BLONDIE By Dean Young and Stan Drake I OuHq my way, 1 1 I SUDOEna THE EMTW I "Uinky OPtHW WUNS HELPie'S, TMAT5 GWENPOLIN I I m3 WAS I I RiCHAKD NOT 1 I MEI.VIN TME I TOWB'JZO HEW QV HEEVS WHOS 9JMSTEAD OC eN6UN0, CSCEN0e3 FKOW A THE L.ION- )( CHiCKEN-UVEREP 1XWN WE SMOWJG CU.N5M THAT 6E INTO FAAACjS BZlTlSH syr-A -1f HE SfA5HE) WTO THE tAOLTEH rr-JOv 1 fiAT" VefiSJx" -i Qii 1 HV BEP08E l6mTlHS SPITTING 1 JOTS-' i' 5 i C-y. 1 r-KTii- rv-l rT- TUWZ A-, r-sJ F0R BETTER 0R F0R WORSE By Lynn Johnston BEETLE BAILEY By Mort Walker ycv uJAMTTS KNlcw Where MV FfffHER WAS ft fpifmer If I worked MV WW FRANCE irr ucrra JM I "''Hiliin II 1 1 1 i I "'Mil I I fTTTTTT? VMiniri lieil iSruPirTEfSr DeaoeDTZ) run awav to Montreal.

I WftSife.i was 8oRiN yW IT'S VOLIf? -ii j1 I I' '( SHE'S CALLING Mi SeRWNV Vif FRoM Hcme.i dionY-cpreip GiCK.lHnDNOMcsKEy.BUTl N-; r--" WIFE 5HE '1: I' i 1 FROM -v I lived of, pied, so whem i My fiddle with me, I Ir5. u. i r.vm SPK went ieusaiaULDPLAyFeTr--. I SNUFFY SMITH By Fred Lasswell ARLO AND JANIS By Jimmy Johnson THE FAMILY CIRCUS By Bil Keane r-, rT SALLY FORTH By Greg'Howard and Craig Macintosh TSn vSr4Vu WT I rl CsL. 010 YOU HAt "THE OME ABOUT AftE DFINlTe VZ 3 jf) nOT- ATOM ANt E-VE WEUU.

IT TZA I HEY. tISAbVANTAGLS TO fe-gr LjJ Wfii-i Lzi having youa mother xy I fl jS3p2- jokes FlE'rt: ZIGGY By Tom Wilson RALPH By Wayne Stayskal HAGAR THE HORRIBLE By Chris Browne rooor tolp You TO OTZIP TO TV K45T AO WF Al-VMTODD a' mr HI AND LOIS By Brian and Greg Walker WMV P0Y0U wear Your PT FoR THE 5AE REASON You 6PEW Your hair LONG BACK WHEN YoU Were ayaoe, HAIR. LIKE. 1 r-icr that: MR.FLAGSToN -2-7 "I KNOW I LOOK UK PORP AT TH6 MOMeWT LI6HT (5MT.

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Tampa Tribune
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Tampa Tribune Archive

Pages Available:
4,474,263
Years Available:
1895-2016