Skip to main content
The largest online newspaper archive
A Publisher Extra® Newspaper

The Des Moines Register from Des Moines, Iowa • Page 12

Location:
Des Moines, Iowa
Issue Date:
Page:
12
Extracted Article Text (OCR)

The Des Moines Register ST Page4B Tuesday, July 31. 2001 OMGS xrmmrx)w I 'fv Mommy, how close does Santa Claus "Forget him. Remember I am the one who will write the check." COULPN'T I JUST FEEL GUILTY INSTEAD? pay attention in tne "Your call is important to us. Please stay on the line until your call is no longer important to you." MtaffWYSBCKemm I I fwete not vem VtuaLNaMosr 3 WHAT IS UPUHTHBUSH CONQJLVNG! I OF I poeSH lOFTHOSeeUYS HOME 60METJMEI UHY AZ IGNORING U. BUSH UNCBt- AHHOUR.SOMETlMlSWN6W YtJ THICK ACCBNT5 EVFRU RRFFLU rAN MUST OK.CAMPERS FIREFLIES, GROUP 2.

WIU. BE SONS FOR A TRAIL RIDE AFTER FS6 INSPECTION BEFORE To MAKE A BED PERFECTLy' IDE MEAD FOR THE STA6LES I I i1 I I "w- il, UTft- T. I 2 3 BREAKFAST. Vl i fcurt ENJOY I TWO-FACED) YOU'RE NOTHING BUT btaffll i-rar-j t-fr Vl I DINNER HERE BEINS WHERE IP ISCUJC rrr at your club A people -Wwmat a lying V--r 2 I DON'T fOiA I WRE NOT 60IN6 TO 6 ABLE BUT lOl'LL PfWBAfly fAM OR PEAWTBiTTER') CVi LC SS (60 MAKE HE A TO OKPEK ME AKOUNP FOREVER. BE A 6EMTL6WAN.ANP A A.

7 fM I IftLl W-f I WONPER WHAT 1 Qg )l I A (C)Ty) U8 OWWHEN Photography Class ij jj! TUP "The Flash" WHAT CWIX A PEAD ATriElST, A PgAP ANP A SAIST IH OMfipti p5 somebody really I Oi ought To pot a PV LIMIT ON THESE Pop-uP ADS. THgr ALL N2 THEPE 15 A (SOD, 1 i i- I THE EXIT INTEFWIEU I I I'h GLAD I SUDDENLY ffe I CANT STAND PERSONAL THAT UE 5 I UUkVC (X uW 1 UJHATUOULD YOU WORKING FOR I PROBLEMS. COLLECT w.Tr 1-4 JnrHETE SAY IS YOUR NAIN AN UNETHICAL THIS HELP- Ml AVf ZNG Wlj fffi REASON FOR 5 UEASEL. I FUL DATA. To JUGGLE )ML I LEAVING? T'iS Wiley Miller is on vacation These cartoons are substitutes.

He will return Sept. 2. acapewv. fyy A 1 7RP7E THERE HAS TO BE A MAVBE THEyRE OK, OU LOOK UNPER THE I fL ij I Kkiv T77T a 4. PRAIN OPENW AROUND 1 UNPER WORKOUT LOOK I HERE'S JA.

JA -3 If 'SS--- flflf Vgi yLfe rf i Vji Toll rrl irrHf'T 1 Kin I Kr I 0n tRTH IRE 1 fTlWS WHT MrfT BE fnifffflt, WflKE UP "1 TWO Wl tITHER NEED TO VOU LOOKING- IT NEW MRS RIDICULOUS! SHOES COST IOo! MnTVHOSE ICEO 6ET OUT OBRE OR I vn, LND WHO i-w nedov Spencer 1 1 20 000 MRS COST, 0I. TTWTS WORE COST LIPSTICK COSTS I5? TM5 LOCK UNSELf IN yoIJOwnVSSs 1 i'i A8ASICCIR THRnl OUR MRS COST IF liSO. THE HOUiE ONCE ifB--4 Called MB ClOSet Ti-te InSuwamce WITH THE FIRST HOUSE V0 0UU 0E, IT COSTS 0R II W0 dLL i IwsicsTurf I cost! Pm it at the reswu- I be cone wrm it. b. Vf r7 TL I --vO- nL mi imnt tow rr used to cost jr Cathy Guisewite is on vacatioa These cartoons are substitutes.

She will return Aug. 20..

Get access to Newspapers.com

  • The largest online newspaper archive
  • 300+ newspapers from the 1700's - 2000's
  • Millions of additional pages added every month

Publisher Extra® Newspapers

  • Exclusive licensed content from premium publishers like the The Des Moines Register
  • Archives through last month
  • Continually updated

About The Des Moines Register Archive

Pages Available:
3,434,242
Years Available:
1871-2024